Werfleider

We zijn op zoek naar een werfleider om samen met ons te bouwen aan een internationale toekomst in de wereld van cleanroom technologie. Je zal van in het begin een cruciale rol spelen in het succesvol afronden van onze bouwprojecten voor onze klanten in de meest opkomende industrieën van vandaag.

Over de job

Als werfleider ben je de spil op de bouwplaats en verantwoordelijk voor het leiden en organiseren van verschillende aspecten van onze cleanroomprojecten. Jouw hoofdtaak is het aansturen van een team van arbeiders, onderaannemers en leveranciers, met als doel ervoor te zorgen dat het werk volgens planning en specificaties verloopt. Als werfleider vervul je een essentiële rol in het succesvol afronden van onze projecten.

Een cruciaal onderdeel van je functie is kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat bouwvoorschriften en kwaliteitsstandaarden worden nageleefd door regelmatige inspecties uit te voeren en eventuele afwijkingen op te volgen. Bovendien onderhoud je effectieve communicatie met projectmanagement, opdrachtgevers en andere belanghebbenden. Daarnaast is timemanagement ook een belangrijk aspect van je rol. Je houdt toezicht op de planning en zorgt dat alle deadlines zorgvuldig worden nageleefd. 

Je coördineert niet alleen de operationele aspecten, maar zorgt er ook voor dat het werk veilig, efficiënt en van hoge kwaliteit wordt uitgevoerd. Veiligheid staat altijd centraal, dus je zorgt voor een veilige werkomgeving door het handhaven van veiligheidsnormen en voorschriften. Je ziet ook steeds toe op naleving van regelgeving met betrekking tot gezondheid, veiligheid en milieu op de bouwplaats.

Competenties & kwalificaties

Wat wij aanbieden

ABN Cleanroom Technology streeft ernaar medewerkers in staat te stellen hun professionele doelen te bereiken. We moedigen continu leren en persoonlijke groei aan en we kunnen zeggen dat ABN een geweldige werkplek is voor mensen met ambities om op nationaal en internationaal niveau succesvol te zijn. Binnen de cultuur van ABN Cleanroom Technology vind je een enthousiaste sfeer van innovatie, passie en positivisme.

Je komt terecht in een snelgroeiende organisatie waar durven en doen worden beloond en waar je je carrière succesvol kunt vormgeven. Falen mag in onze bedrijfscultuur, zolang je er maar van leert en positief blijft. Bij ABN geloven we in de kracht van collega’s met verschillende competenties, persoonlijkheden en expertise. Dit zorgt voor sterke en diverse teams die ook na werktijd initiatief nemen.

Solliciteer direct

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
1. Off-site production, on-site assembling

Legolisation means standardisation. Standardisation causes a shift in production. Work is carried out in conditioned spaces such as factory halls. our cleanrooms are manufactured partly or entirely off-site, which means huge savings on transport costs and reduction of inconvenience on-site