Join our purpose

Naar je werk gaan is veel leuker als je kunt zien hoe je dagelijkse inspanningen een directe positieve impact hebben op de toekomst. Ondersteun daarom samen met ons de belangrijkste cleanroom industrieën van dit moment.

0 +

Als snelgroeiende KMO komen er steeds meer collega’s bij. Ben jij de volgende?

0 +

Onze cleanrooms staan verspreid doorheen heel Europa!

0 %

Een HR-doelstelling die al geslaagd is? Alle aangeworven ABN’ers behouden!

We innovate

to find a better way

to make Cleanroom Technology

more accessible and affordable

to enable a better and healthier future.

Openstaande jobs

Talenten met een gezamenlijk doel

Ons doel is om een werkplek te creëren waar iedereen zich betrokken voelt en in staat is om zichzelf te blijven uitdagen. Je kunt onze toekomst helpen vormgeven en elke dag een impact hebben. In ons team zetten we ons elke dag in om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en waarde te creëren voor onze klanten in snel evoluerende industrieën. We omarmen uitdagingen en streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

Bij ons gaat het niet alleen om het bereiken van doelen, maar ook om het creëren van een positieve werkomgeving waarin iedereen gedijt. We willen een cultuur creëren waarin onze medewerkers zich gewaardeerd, gesteund en geïnspireerd voelen. Door samen te werken, elkaar te ondersteunen en te vieren, maken we niet alleen grote prestaties mogelijk, maar ook een geweldige werkervaring.

Personeelsfeesten

Minstens 2 per jaar!

Vrijdagmiddagborrel

Elke week!

Betekenisvol werk

Elke dag!

Jouw toekomstige werkplek

Wij verwelkomen je graag op ons vernieuwde hoofdkantoor, een bruisende en inspirerende plek waar innovatie en samenwerking tot bloei komen. Na een grondige renovatie in 2023 heeft ons hoofdkantoor nu een frisse en moderne uitstraling, ontworpen om het welzijn en de productiviteit van onze ABN’ers te bevorderen.

Naast de zes vergaderzalen, twee telefoonbooths en vele kantoorruimtes, is onze bar met eigen tapinstallatie één van de pronkstukken van ons kantoor. Hier kunnen collega’s na de werkuren ontspannen onder het genot van een versgetapt pintje. Het is de perfecte plek om samen te komen, te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap na een productieve werkdag.

Ontmoet onze ABN'ers

Overtuigd? Solliciteer dan snel op een van onderstaande vacatures.

Geen vacature gevonden die perfect bij jouw vaardigheden en ervaring past? Geen zorgen!

Wij geloven in de kracht van talent en zijn altijd op zoek naar gepassioneerde individuen die onze bedrijfswaarden delen. Als je ervan overtuigd bent dat je goed bij ons bedrijf zou passen, zelfs als er momenteel geen specifieke vacature beschikbaar is, vul dan onderstaand formulier in. We kijken ernaar uit om meer over jou te leren en te ontdekken hoe je kunt bijdragen aan ons team.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
1. Off-site production, on-site assembling

Legolisation means standardisation. Standardisation causes a shift in production. Work is carried out in conditioned spaces such as factory halls. our cleanrooms are manufactured partly or entirely off-site, which means huge savings on transport costs and reduction of inconvenience on-site