Projectmanager Cleanrooms

Over de job

Als Cleanroom Project Manager ben je betrokken bij het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van complexe uitdagingen in laboratoria, ziekenhuizen, biotech & pharma, voeding, onderzoek en hightech bedrijven. Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de coördinatie en succesvolle afronding van onze Cleanroom projecten in de BENELUX en daarbuiten. Je fungeert als linking pin tussen onze interne organisatie, de lopende projecten en onze klanten en zorgt ervoor dat de uiteindelijke projectuitvoering op een betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte manier gebeurt. Je toont initiatief om onze stakeholders zoals partners en klanten uit te dagen om tot het allerbeste resultaat te komen.

 

Competenties & kwalificaties

Wat wij aanbieden

ABN Cleanroom Technology streeft ernaar medewerkers in staat te stellen hun professionele doelen te bereiken. We moedigen continu leren en persoonlijke groei aan en we kunnen zeggen dat ABN een geweldige werkplek is voor mensen met ambities om op mondiaal niveau succesvol te zijn. Binnen de cultuur van ABN Cleanroom Technology vind je een enthousiaste sfeer van innovatie, passie en positivisme.

Je komt terecht in een team waar durven en doen worden beloond en waar je je carrière succesvol kunt vormgeven. Falen mag in onze bedrijfscultuur, zolang je er maar van leert en positief blijft. Bij ABN geloven we in de kracht van collega’s met verschillende competenties, persoonlijkheden en expertise. Dit zorgt voor sterke en diverse teams die ook na werktijd initiatief nemen.

Naast een marktconform salaris biedt ABN Cleanroom Technology jou:

Solliciteer direct

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
1. Off-site production, on-site assembling

Legolisation means standardisation. Standardisation causes a shift in production. Work is carried out in conditioned spaces such as factory halls. our cleanrooms are manufactured partly or entirely off-site, which means huge savings on transport costs and reduction of inconvenience on-site