Projectleider HVAC & HVAC Retrofit (Nederlands)

We zijn op zoek naar een Projectleider HVAC om samen met ons te bouwen aan een internationale toekomst in de wereld van cleanroom technologie. Je zult vanaf het begin een belangrijke rol spelen bij het opvolgen en coördineren van de verschillende HVAC cleanroom projecten voor onze klanten in de meest opkomende industrieën van vandaag.

Waarom deze overstap bepalend is voor jouw carrière?

Waarschijnlijk ben je vandaag actief in de wereld van Airconditioning en/of HVAC in conventionele markten zoals kantoor-of een industriële omgeving. Niks mis hiermee. Maar wil je echt als HVAC expert een steen verleggen in de rivier, dan kan deze job inhoud een upgrade zijn van je huidige rol. Onze cleanroom oplossingen laten toe de wereld gezonder te maken. Niet enkel onze cleanrooms voor het voorkomen en genezen van kankers doen je het verschil maken. Maar ook in hoogtechnologische applicaties, zelfs in de medische en hightech wereld vind je onze innovaties terug.

Over de job

We zijn op zoek naar een Projectleider HVAC om samen met ons te bouwen aan een internationale toekomst in de wereld van cleanroom technologie. Je zult vanaf het begin een belangrijke rol spelen bij het opvolgen en coördineren van de verschillende HVAC cleanroom projecten voor onze klanten in High-Tech & Life Sciences. Tevens sta je in voor retrofit cleanroom projecten waar bestaande HVAC assets worden gemoderniseerd en energievriendelijker worden gemaakt.

Als expert HVAC ben je dagdagelijks bezig met de aansturing en coördinatie van cleanroom projecten, dit voornamelijk met de focus op HVAC-gerelateerde processen. Je bent de eerste connectie tussen onze interne organisatie en alle stakeholders van het project. Als gezicht van ons bedrijf draag je onze productised cleanroom approach uit naar de buitenwereld en zorg je steeds voor een professionele en correcte afhandeling van deze projecten. Als Projectleider HVAC werk je vanuit ons hoofkantoor in Bilzen (België), maar reis je ook sporadisch doorheen Europa om onze internationale projecten in goede banen te leiden.

Competenties & kwalificaties

Wat wij aanbieden

ABN Cleanroom Technology streeft ernaar medewerkers in staat te stellen hun professionele doelen te bereiken. We moedigen continu leren en persoonlijke groei aan en we kunnen zeggen dat ABN een geweldige werkplek is voor mensen met ambities om op nationaal en internationaal niveau succesvol te zijn. Binnen de cultuur van ABN Cleanroom Technology vind je een enthousiaste sfeer van innovatie, passie en positivisme.

Je komt terecht in een snelgroeiende organisatie waar durven en doen worden beloond en waar je je carrière succesvol kunt vormgeven. Falen mag in onze bedrijfscultuur, zolang je er maar van leert en positief blijft. Bij ABN geloven we in de kracht van collega’s met verschillende competenties, persoonlijkheden en expertise. Dit zorgt voor sterke en diverse teams die ook na werktijd initiatief nemen.

Naast een marktconform salaris biedt ABN Cleanroom Technology jou:

Solliciteer direct

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
1. Off-site production, on-site assembling

Legolisation means standardisation. Standardisation causes a shift in production. Work is carried out in conditioned spaces such as factory halls. our cleanrooms are manufactured partly or entirely off-site, which means huge savings on transport costs and reduction of inconvenience on-site