Polyvalente Technieker

We zijn op zoek naar een Polyvalente Technieker om samen met ons te bouwen aan een internationale toekomst in de wereld van cleanroom technologie. Je zal een belangrijke rol spelen in verschillende aspecten van onze business, zoals R&D, in-huis productie, on-site installaties en service. Wij bedienen klanten in de meest opkomende industrieën van vandaag.

Over de job

Je bouwt prototypes en testopstellingen voor R&D op basis van een documentatie-pakket en instructies van de R&D ingenieur. Je zal ook testen uitvoeren of opvolgen gebaseerd op een test protocol gedefinieerd door de R&D ingenieur. Daarnaast ga je ook bij klanten on-site wisselstukken vervangen en aanpassingen doen op aangeven van de Project Manager, de werfleider of Service Management.

Je zoekt oplossingen voor onvoorziene problemen en overlegt met verantwoordelijke om over te gaan tot de implementatie ervan. Je zal onderdelen, gereedschappen ophalen die snel nodig zijn. Je zal op een flexibele manier ingezet worden om diagnoses, reparaties en aanpassingen te doen, on-site. Je bent dan de ‘boots on the ground’ oftewel de ‘fysieke handen’ on-site bij onze klanten voor onze ingenieurs en projectmanagers.

Je draagt bij aan de bouw van onze geconfigureerde en standaard producten voor onze in-huis productie, en dit in samenwerking met externe partijen. Je speelt een belangrijke rol in de afwerking van de laatste kleine details voor on-site eindafname, voor in-huis productie. Je bent bereid opleiding te volgen met betrekking tot de vereisten van onze klanten, de normen die van toepassing zijn.

Competenties & kwalificaties

Wat wij aanbieden

ABN Cleanroom Technology streeft ernaar medewerkers in staat te stellen hun professionele doelen te bereiken. We moedigen continu leren en persoonlijke groei aan en we kunnen zeggen dat ABN een geweldige werkplek is voor mensen met ambities om op nationaal en internationaal niveau succesvol te zijn. Binnen de cultuur van ABN Cleanroom Technology vind je een enthousiaste sfeer van innovatie, passie en positivisme.

Je komt terecht in een snelgroeiende organisatie waar durven en doen worden beloond en waar je je carrière succesvol kunt vormgeven. Falen mag in onze bedrijfscultuur, zolang je er maar van leert en positief blijft. Bij ABN geloven we in de kracht van collega’s met verschillende competenties, persoonlijkheden en expertise. Dit zorgt voor sterke en diverse teams die ook na werktijd initiatief nemen.

Solliciteer direct

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
1. Off-site production, on-site assembling

Legolisation means standardisation. Standardisation causes a shift in production. Work is carried out in conditioned spaces such as factory halls. our cleanrooms are manufactured partly or entirely off-site, which means huge savings on transport costs and reduction of inconvenience on-site