HVAC Engineer

We zijn op zoek naar een HVAC Engineer om samen met ons te bouwen aan een internationale toekomst in de wereld van cleanroom technologie. Je zal van in het begin een cruciale rol spelen in het succesvol afronden van onze projecten voor onze klanten in de meest opkomende industrieën van vandaag.

Over de job

Als HVAC Engineer voor ABN Cleanroom Technology weet je je expertise in klimatisatie, zowel in theorie als praktijk, in te zetten ter ondersteuning van de HVAC projectmanagers en BIM Engineers. Je weet als geen ander de vereisten van je interne en externe klanten te vertalen in energievriendelijke en modulaire HVAC-concepten die toekomstbestendig zijn. 

Je beseft dat HVAC één van de belangrijkste deelsystemen is in een betrouwbaar cleanroomontwerp. De HVAC-concepten waarvoor je in staat zullen daarom steeds in lijn liggen met de geproductiseerde visie van ABN Cleanroom Technology. Je onderschrijft graag onze visie van legoliserend ontwerpen, dat toelaat om betrouwbare, schaalbare en klantgerichte HVAC-oplossingen te pre-engineeren. 

Je werkt nauw samen met de Automation Engineers en weet zo een gedegen kennis van regellogica te combineren met het opzetten van datastructuren in Smartlog. Je doet dit vanuit een remote monitoring gedachte bij al onze cleanrooms. Deze afstandsbewaking laat naast voorspellend onderhoud ook een vroegtijdig inzicht in HVAC-faalmechanismen toe.

Verder zal je als HVAC-Engineer alle ontwerpen en technische documentatie reviewen als eindverantwoordelijke om zo mogelijke verbeteringen en optimalisaties aan te brengen. Je houdt nauw contact met de Commissioning Engineers en weet zo mogelijke feedback mee te nemen in de toekomstige HVAC-ontwerpen en concepten. 

Je kennis van Reliability Engineering (of je bereidheid om je te verdiepen in deze materie) zal zich vertalen in betrouwbare HVAC-installaties die steeds ontworpen zijn vanuit een Life Cycle gedachte waar Maintainability en Availability kernbegrippen zijn. 

De verhouding kantoor/werf zal een verhouding van 90/10 aannemen. Thuiswerk in onderling overleg is mogelijk en dit op voorwaarde dat de ABN teamspirit bewaard blijft.

Competenties & kwalificaties

Wat wij aanbieden

ABN Cleanroom Technology streeft ernaar medewerkers in staat te stellen hun professionele doelen te bereiken. We moedigen continu leren en persoonlijke groei aan en we kunnen zeggen dat ABN een geweldige werkplek is voor mensen met ambities om op nationaal en internationaal niveau succesvol te zijn. Binnen de cultuur van ABN Cleanroom Technology vind je een enthousiaste sfeer van innovatie, passie en positivisme.

Je komt terecht in een snelgroeiende organisatie waar durven en doen worden beloond en waar je je carrière succesvol kunt vormgeven. Falen mag in onze bedrijfscultuur, zolang je er maar van leert en positief blijft. Bij ABN geloven we in de kracht van collega’s met verschillende competenties, persoonlijkheden en expertise. Dit zorgt voor sterke en diverse teams die ook na werktijd initiatief nemen.

Solliciteer direct

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
1. Off-site production, on-site assembling

Legolisation means standardisation. Standardisation causes a shift in production. Work is carried out in conditioned spaces such as factory halls. our cleanrooms are manufactured partly or entirely off-site, which means huge savings on transport costs and reduction of inconvenience on-site