Cost Estimation Engineer

Over de job

Als Cost Estimation Engineer voor onze cleanroom projecten speel je een cruciale rol in het ontwikkelen van technische concepten voor onze klanten, in nauwe samenwerking met onze sales-afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het berekenen van installaties om een solide basis te bieden voor kostprijzen, en stelt gedetailleerde technische omschrijvingen op. Regelmatig adviseer en overleg je met het uitvoerende projectteam, waarbij je snelle prijsindicaties naar onze klanten garandeert en alternatieve oplossingen uitwerkt om tot de beste kostprijsberekening te komen.

Wij zoeken jou, omdat je je niet laat afschrikken door de complexiteit of omvang van een project. Je weet altijd de juiste prioriteiten te stellen zonder het totaaloverzicht en de verschillende deadlines uit het oog te verliezen. Hoewel je al uitstekend bekend bent met de HVAC omgeving, ben je gedreven om elke dag bij te leren en is ‘levenslang leren’ je motto. Je neemt initiatief om onze stakeholders, zoals partners en klanten, uit te dagen om samen het allerbeste resultaat te bereiken.

Competenties & kwalificaties

Wat wij aanbieden

ABN Cleanroom Technology streeft ernaar medewerkers in staat te stellen hun professionele doelen te bereiken. We moedigen continu leren en persoonlijke groei aan en we kunnen zeggen dat ABN een geweldige werkplek is voor mensen met ambities om op nationaal en internationaal niveau succesvol te zijn. Binnen de cultuur van ABN Cleanroom Technology vind je een enthousiaste sfeer van innovatie, passie en positivisme.

Je komt terecht in een snelgroeiende organisatie waar durven en doen worden beloond en waar je je carrière succesvol kunt vormgeven. Falen mag in onze bedrijfscultuur, zolang je er maar van leert en positief blijft. Bij ABN geloven we in de kracht van collega’s met verschillende competenties, persoonlijkheden en expertise. Dit zorgt voor sterke en diverse teams die ook na werktijd initiatief nemen.

Solliciteer direct

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
1. Off-site production, on-site assembling

Legolisation means standardisation. Standardisation causes a shift in production. Work is carried out in conditioned spaces such as factory halls. our cleanrooms are manufactured partly or entirely off-site, which means huge savings on transport costs and reduction of inconvenience on-site