Cleanroom Technieker (Nederlands)

Over de job

ABN Cleanroom Technology is op zoek naar een cleanroom technicus om ons team te versterken voor onze klanten in België en Nederland. Als technicus in onze cleanroom afdeling is het jouw verantwoordelijkheid om HVAC installaties in cleanrooms te onderhouden om ze up and running te houden. Je voert reparaties uit aan luchtbehandelingskasten en verleent de nodige assistentie bij operationele validatieactiviteiten. Het afstellen en meten van luchtstromen en drukken maakt ook deel uit van je werkzaamheden. Goede documentatie is essentieel in jouw functie.

Competenties & kwalificaties

Wat wij aanbieden

ABN Cleanroom Technology streeft ernaar medewerkers in staat te stellen hun professionele doelen te bereiken. We moedigen continu leren en persoonlijke groei aan en we kunnen zeggen dat ABN een geweldige werkplek is voor mensen met ambities om op mondiaal niveau succesvol te zijn. Binnen de cultuur van ABN Cleanroom Technology vind je een enthousiaste sfeer van innovatie, passie en positivisme.

Je komt terecht in een team waar durven en doen worden beloond en waar je je carrière succesvol kunt vormgeven. Falen mag in onze bedrijfscultuur, zolang je er maar van leert en positief blijft. Bij ABN geloven we in de kracht van collega’s met verschillende competenties, persoonlijkheden en expertise. Dit zorgt voor sterke en diverse teams die ook na werktijd initiatief nemen.

Naast een marktconform salaris biedt ABN Cleanroom Technology jou:

Solliciteer direct

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
1. Off-site production, on-site assembling

Legolisation means standardisation. Standardisation causes a shift in production. Work is carried out in conditioned spaces such as factory halls. our cleanrooms are manufactured partly or entirely off-site, which means huge savings on transport costs and reduction of inconvenience on-site